Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Pyöröpuikko (T:mi Marjut Lohi), Y-tunnus 2950971-6. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaamisen yhteydessä sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat kaikkia Pyöröpuikon verkkokaupasta toimitettuja tuotteita. Nämä ehdot ovat voimassa, ellemme sovi erikseen muita ehtoja kanssasi.

Tilauksen tekeminen

Pakkaamme ja lähetämme verkkokauppatilauksia liikkeen aukioloaikoina ja paketteja lähtee kuljetukseen joka arkipäivä.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Ilmoitathan aina puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja toimitusilmoituksen seurantakoodeineen. Saapumisilmoituksen saat tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Ongelmatilanteissa olemme sinuun yhteyksissä puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse ([email protected]) ja puhelimitse 05 436 3210. Vastaamme puheluihin liikkeen aukioloaikoina arkisin klo 10-17:30 ja lauantaisin 10-14.

Sähköpostitse ja puhelimitse ainoa maksutapa on ennakkolasku (laskutuslisä 3,90 €), ja tuotteet toimitetaan, kun lasku on maksettu ja maksu näkyy tilillämme (ks. tarkemmat maksuehdot Ennakkolasku-maksutavan kohdalta).

Kaikki tuotteet ovat saatavilla sekä verkkokaupasta että Lappeenrannan keskustassa sijaitsevasta kivijalkapuodista. Mikäli haluamaasi tuotetta ei näy verkkokaupassa, ota rohkeasti yhteyttä myymäläämme joko sähköpostilla [email protected] tai soittamalla p. 05 4363210, sillä myymälän hyllyssä saattaa olla tuotetta, jota ei varastosaldossa näy.

Joskus tilaamaasi lankaa ei ole saatavilla koko määrää samasta värierästä. Jos ero erien välillä on iso, pyrimme ilmoittamaan tästä ennen tilauksen toimittamista, jotta tilaukseen voi tarvittaessa tehdä muutoksia. Pyydämme kuitenkin tilauksen saavuttua vielä tarkistamaan lankojen erät, jos ostat lankaa isompaan työhön. Voit raidoittaa erän vaihtokohtaa tai käyttää eri erän langat vaikka hihansuihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay:
Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo:
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu
on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Ennakkolasku:
Laskutusmaksu 3,90 €
Jos haluat maksaa tilauksesi tilisiirrolla, tee tällöin tilaus sähköpostitse (tai puhelimitse, mutta suosittelemme sähköpostia, jotta tilauksestasi jää selvä merkki järjestelmäämme). Lähetämme ennakkolaskun sinulle sähköpostitse tai tarvittaessa postitse. Laskuun lisätään laskutuslisä 3,90 €. Varaamme tuotteita 14 vrk laskutuspäivästä. Tuotteet toimitetaan, kun maksu näkyy tilillämme.
Jos haluat tuotteet pikaisesti, suosittelemme tekemään ja maksamaan tilauksen verkkokaupan kautta!

Toimitus

Teemme parhaamme, että saat tilauksesi käsiisi muutaman päivän sisällä tilauksesta! Pakkaamme ja lähetämme verkkokauppatilauksia liikkeen aukioloaikoina, ja paketteja lähtee kuljetukseen joka arkipäivä.

Toimitus on ilmainen, kun tilauksen loppusumma alennusten jälkeen ylittää 100 €

Toimitustapa

Alle 100 € tilaus Yli 100 € tilaus
Toimitus Postin noutopisteisiin              6,90 €                0 €
2. lk kirje (alle 3 cm, max 400 g)             3,90 €                0 €
Nouto myymälästä                                           0 €               0 €

Toimitus Postin noutopisteisiin (Postipaketti) 
Kotimaan postipaketit toimitetaan haluamaasi Postin pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen. Huomaa, että valitsemasi noutopisteen postinumero voi poiketa omastasi, tai toimipisteesi ja alueesi postinumerosta – kyseessä ei siis ole virhe! Postin toimitusaika-arvio on 1-2 arkipäivää siitä, kun Posti rekisteröi paketin kuljetettavaksi. Paketeille saat seurantatunnuksen sähköpostitse, ja tilauksen saapumisesta noutopisteeseen ilmoitetaan tekstiviestitse/sähköpostitse. Pakettia säilytetään noutopisteessä 7 vrk sen saapumisesta.
Pakettina toimitettavissa tilauksissa on kiinteä toimituskulu 6,90 €/tilaus, yli 100 €:n tilaukset toimitamme veloituksetta.
Pienet tilaukset (esim. parit puikot jne.) toimitamme kirjeenä, toimituskulu 3,90 €/tilaus.

2. lk kirje
Tilauksille, joiden paino on alle 400 g ja paksuus alle 3 cm on mahdollista valita 2. lk kirjetoimitus. 2. lk kirjeiden arvioitu toimitusaika on yleensä 2-4 arkipäivää siitä päivästä, kun kirje on otettu postin kuljetukseen. HUOM! Alueesi postin lajittelupaikasta ja jakelupäivistä johtuen toimitusaika voi olla arviota pidempi, emmekä me täällä Pyöröpuikossa voi vaikuttaa tähän. Valitse pakettitoimitus, kun haluat tilauksen nopeasti perille.

Verkkokauppa tarjoaa kirjetoimitustapaa vain, jos se on mahdollinen. Kirjeitä ei voi seurata lähetystunnuksella, vaan ne toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai noudettavaksi lähipostistasi. Langat eivät mahdu kirjeeseen.

Nouto myymälästä 
Varaa tuotteet verkkokaupasta ja nouda ne myymälästämme Lappeenrannasta, Kirkkokatu 14.

Mikäli toimitusajoissa on tavallisesta poikkeavaa pidempää viivettä, siitä ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla tai henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaukset ovat perillä toimitustavasta riippuen tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluttua lähetyspäivästä, paketit usein jo toimitusta seuraavana päivänä!

Vältä leikkaamasta paketteja auki saksilla etteivät pakkauksessa olevat tuotteet vahingoitu! Puiset puikot toimitetaan pahvikuorissa, tai tilauksen sisältäessä muita tuotteita pakattuna pahvia vasten.

Unohtuiko tilauksestasi jotain?
Pystymme yhdistämään tilauksia keskenään. Mikäli teet tilauksen puhelimessa tai sähköpostilla, toimitamme paketin vasta, kun uudesta tilauksesta näkyy suoritus tilillämme. Voit myös tehdä uuden tilauksen verkkokaupassa ja valita toimitustavaksi ”nouto myymälästä”. Tällöin säästyt toisilta toimituskuluilta. Kirjoita tällöin lisätietoa kenttään ”kahden eri tilauksen yhdistäminen” tai ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

Alaikäiset asiakkaat

Alle 18-vuotias saa tehdä itse pieniä ostoksia, mutta isompiin tilauksiin tarvitsee vanhempien suostumuksen. Yli 15-vuotias saa käyttää omia ansiotulojaan myös merkittäviin ostoksiin. Verkkokaupassa on mahdotonta valvoa näitä asioita, mutta jos oma alaikäinen huollettavasi on tehnyt luvatta merkittäviä ostoksia, ota yhteyttä mahdollisimman pian niin puramme kaupan toimituskuluja myöten. Alaikäiselle emme myy laskulla. Lasku-vaihtoehtojen käyttäminen edellyttää henkilötunnuksen antamista.

Palautus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua toimituksen vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi sähköpostiimme [email protected] tai palautettavan tavaran mukana toimittamallasi kirjallisella ilmoituksella.

Peruutusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä tuotteita. Muistathan pakata palautettavat tuotteet asianmukaisesti! Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.
Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Palautusosoitteemme:
Pyöröpuikko
Kirkkokatu 14
53100 Lappeenranta
puh. 05- 4363210

 

Oliko saamasi tuote väärä tai vahingoittunut?

Jos tilauksesi mukana tullut tuote on väärä tai vahingoittunut tai tuotteita puuttuu, ilmoitathan siitä välittömästi meille sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse liikkeen aukioloaikoina 05-4363210. Tarkistathan tilaamiesi tuotteiden kunnon heti paketin saavuttua. Jos tilaukseen on eksynyt vääriä tai viallisia tuotteita tai tuotteita puuttuu kokonaan, lähetämme korvaavat tuotteet ilman erillisiä kuluja sinulle.

Jos paketti on vahingoittunut kuljetuksessa ja tuotteita puuttuu / tuotteet ovat vahingoittuneet, tee reklamaatio välittömästi paketin toimittajalle ja ilmoita siitä meille, mielellään heti noutaessasi/saadessasi paketin. Saat lopullisen korvauksen kuljetuksessa vahingoittuneesta tuotteesta paketin kuljettajan eli Postin kautta. Vastuumme virheellisestä tuotteesta rajoittuu enimmillään asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan.

Puikko- ja koukkureklamaatiot
Puikoissa ja koukuissa ilmenevät valmistusviat (vaihtopäiden kierteiden toimimattomuus, lohkeamat tms.) korvataan silloin, kun vika ilmenee alle 6 kk sisällä ostohetkestä. Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] saadaksesi ohjeet tuotteiden vaihtamiseen. Ilmoitathan samalla, milloin olet puikot ostanut, jotta löydämme tilauksesi helpoiten. Liitä viestin mukaan kuva viallisesta puikosta.